Små endringer du kan gjøre i hverdagen

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gjøre for å kunne gå ned i vekt. Det er også viktig å huske på at dette målet ikke er noe som skal gi deg usunt forhold til hverken kroppen din eller mat. Likevel er det forståelig at man noen ganger kunne ønske at man bare kunne miste et par kilo.

Derfor skal vi komme med noen små tips til endringer du kan gjøre hver dag. Dette er ikke endringer som kommer til å endre på timeplanen din, men heller små endringer som kan gjøre det lettere for deg å miste noen få kilo. Sammen med trening kan dette være en supre metoder.

En liten videosnutt med noen gode tips og råd. (7 av 10 nordmenn er overvektige – tenk på det!):

Kosthold

Som du sikker vet så er det mye som ligger i kostholdet. Derfor kan det være en god ide å kutte ned på den «kvelds snacksen» som du føler at du bare må ha. Metabolismen går treigere om kvelden og hvis man får i seg mye kalorier og fett på kvelden så kan dette være vanskeligere for kroppen å bli kvitt. Selv om det er utrolig digg med litt potetgull til en film om kvelden så går det for eksempel an å gjøre dette til en lørdagskos. Da smaker det også litt bedre når det ikke er hverdagskost.

Olje i maten kan også være en grunn til at du sliter med å gå ned i vekt. Når du steker mat i olje så kan det være en og ide å velge en olivenolje med lite fett eller oljespray. Å steke mat i for eksempel rapsolje er faktisk et tips til dem som sliter med å gå opp i vekt, så dette er absolutt et tips som kan hjelpe.

Aktiviteter som hjelper deg ned i vekt

Det å gå i oppoverbakke kan faktisk være et supert tips til å gå ned i vekt. Gå tur i skogen eller gå på en tredemølle med helning så skal du se at det hjelper litt på både figuren og vekten. Dette er også et tips som er lett å gjennomføre.

Siste tips er rett og slett å hygge seg litt med seg selv. For visste du at man forbrenner en del kalorier av å onanere? For det er nemlig ikke selve akten som gjør at du forbrenner kalorier – det er faktisk orgasmen, og vibratorer kan derfor være et perfekt treningsverktøy for å få forbrenne de siste kaloriene.