Tips & Råd

Slankedietten som består av vin og egg

Det har vært mange dietter som i ettertid har vist seg heller oppsiktsvekkende, en artig – men ikke lenger anbefalt diett er den Vogue kom med i 1977. Vi er ikke helt sikre på hvor sunn den er, men du skal sikkert klare å få til et vekttap med denne dietten som skal følges over tre dager.

Vil du har flere artige ideer, og kanskje noe mer seriøse nyheter som der vi fant denne, så surf over og les mer på startsiden din – et herlig alternativ for oppstarten av nettleseren flere i vår redaksjon benytter oss av.

Vogue sin 1977 diett som består av vin, egg og kaffe

Dette er en «crash» diett som skal følges i tre dager, og er lagt opp som følger:

  • Frokost: 1 hardkokt egg, serveres sammen med 1 glass tørr hvitvin -chablis er anbefalt og svart kaffe.
  • Lunsj: 2 egg – helst hardkokte, men posjerte kan brukes om behov. Videre skal du også innta 2 glass hvitvin, og svart kaffe.
  • Middag består av 150 gram biff, krydret med sort pepper og sitron-juice. Til dette skal du drikke resten av hvitvinen din, men det skal ikke inntas mer en enn en flaske per dag. I tillegg til dette så kan en også drikke svart kaffe.

«Jeg ville virkelig fraråde folk å prøve seg på denne typen diett», sier klinisk ernæringsfysiolog og forsker ved Universitetet i Bergen, Vegard Lysne til Nettavisen. Fra hvis artikkel denne artige dietten har spredt seg på nett.

Av de som har forsøkt dietten har det dessverre ikke medført så stort vekktapp og snarere gitt noe hodepine og mageproblemer. Kanskje ikke så rart når en ser på hva som inntas per dag.

Vi anbefaler deg heller å ta en titt på andre dietter på vår side. Hverken krasj diett eller et så høyt alkoholkonsum er å anbefale for helsen.

Videre så kan vi jo også si at dette sier jo også litt om hvordan man alltid skal tenke gjennom det før man går i gang med en diett. Det er ikke så lurt å stole blindt, og man må alltid være klar for å teste og se hva som fungerer for en selv. Det er jo også dette som gjør det gøy!

Vi kan bare tipse om dietter, eller skremme og le litt av gamle forslag, du som er interessert i helse, og vekttap må selv teste ut dietter og næring, og slik finne frem til det som fungerer for deg. Det er jo ikke alle som vil tåle en diett bestående av kaffe, vin og egg, samt litt biff. Uansett hvor stort krasjtap av vekt en skulle få – så er det kanskje bedre å se videre på noen av de andre diettene vi har omtalt her på siden vår. Det er mye spennende, og flere langt bedre slankende dietter å holde seg til. Skjønt, det er kanskje fristende å ha en unnskyldning for å kose seg med vin i noen dager?