DietterTips & Råd

Finn dine neste råd om ulike emner

Ved siden av å bruke internett for å få det beste av informasjon om diett og trening, så bruker du kanskje også muligheten for å lære mer om ulike emner. For, hvorfor ikke?

Vi liker alle gode råd, og vi på slankedietter.no har kommet over en fantastisk nettside, med håndplukkede lenker som lar deg finne frem til de beste tips, triks og mer om alt mulig rart.

Gå over på lenkeguiden.no, og du vil der finne et utvalg av de beste lenkene videre til forskjellige emner på internett. Være seg om du ønsker å lære mer om kjendiser, litteratur, eller mat – så finner du her frem med en oversiktlig og god meny. Dette er også et raskt voksende fellesskap med egen Facebook side, og slik kan du også foreslå selv nye lenker, noe også andre gjør. Slik får du hele tiden oppdaterte og gode tips.

Tidsfordriv

Det kan være vel verdt å bruke en tid til å surfe litt rundt på dette flotte nettstedet mens du forbereder den neste gode middagsretten, og kanskje du også finner noe her som inspirerer til ytterligere sportslig og sunn livsstil? Er ikke alltid så viktig hva det er, ofte så finner du ut av det mens du ser over kategorier og lar nysgjerrigheten ta styringen. Det er rett og slett gøy.

Tips, råd og motivasjon

Vi har som du vet samlet det beste av tips om dietter for å få deg rasende ned i fettprosenten, og på lenkeguiden finner du så, som nevnt, neste steg: Kanskje noe underholdende å høre på mens du trener, en ekstra spennende artikkel om trening. Kanskje også et par ekstra oppskrifter ligger og lurer?

Eller vel så viktig: Husk på at noe av det viktigste innen diett og trening faktisk er å hvile.

En hvil for kroppen, men spenning for hjernen

For, som vi vet, mens du lar kroppen hvile og brenne av magefettet etter treningsøkten er det godt å la hjernen utnytte den ekstra piffen og motivasjonen du sitter med. Dykk ned i internett sine ulike sider og les om ulikt som fascinerer. Være seg om du lurer på det siste innen sport, vil prøve litt casinospill på internett, eller rett og slett bare er nysgjerrig og surfer på måfå, ja så vil en god samling med lenker gi deg og din hjerne litt å ta imens kroppen henter seg inn.

En verden venter

Alt i alt, vi setter søkelys på dietter og på nett kan du få hjelpen du behøver til resten av din fysiske forandring. Vi håper du finner en spennende runde på nett med vår anbefaling og har litt å gjøre på mens du venter på at suppa skal koke opp, eller på bussturen på vei til trening. Det er så godt at noen har tatt seg bryet med å samle de beste lenkene og skape en guide for oss alle å benytte. Og sannelig er det ikke litt om trening, eller sport, der og!